Jeffrey Franks, la petrecere cu miel la proţap şi ţuică fiartă, înainte de întâlnirea cu Emil Boc - VIDEO

Cu o zi înainte de întalnirea cu miniştrii cabientului Boc, şeful delegaţie FMI, Jeffrey Franks, a fost invitat la o petrecere privată, pe Valea Prahovei. Împreuna cu Sorin Blejnar de la ANAF, el a gustat din bucate tradiţionale, la poalele Bucegilor.

1440 afișări
Imaginea articolului Jeffrey Franks, la petrecere cu miel la proţap şi ţuică fiartă, înainte de întâlnirea cu Emil Boc - VIDEO

Jeffrey Franks, la petrecere cu miel la proţap şi ţuică fiartă, înainte de întâlnirea cu Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Jeffrey Franks a mâncat miel la proţap, jumari, cârnaţi şi afumături, potrivit Stirileprotv.ro.

Şeful delegaţie Fondului Monetar Internaţional a fost întâmpinat la Gura Diham cu pâine şi sare.

Purta un palton negru şi o căciulă de blană şi era dificil de recunoscut. Petrecerea a fost organizată se pare de cei de la ANAF.

Pentru acest festin s-a tăiat un porc, s-a făcut un miel la proţap şi s-a băut ţuică fiartă.

În aceste imagini, Jeffrey Franks pare că apreciază bunătăţile. Un taraf de lăutari a întreţinut atmosfera, iar în incinta cabanei Franks nu a ezitat să intre în horă cu restul invitaţilor, semn că i-a priit aerul de munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici