Jennifer Aniston, complet schimbată pentru un nou rol - FOTO

Actriţa Jennifer Aniston a fost surprinsă de fotografi cu un look complet diferit faţă de cel îngrijit şi sexy cu care şi-a obişnuit fanii.

14948 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, complet schimbată pentru un nou rol - FOTO

Jennifer Aniston, complet schimbată pentru un nou rol (Imagine: Hepta)

Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost fotografiată în timpul filmărilor pentru noul său film, "We're the Millers", în care joacă rolul unei prostituate demodate, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a fost surprinsă îmbrăcată într-o pereche de pantaloni simpli şi o cămaşă fără mâneci, iar faimoasa sa coafură, mereu îngrijită, era de această dată ignorată complet. În imagini se poate vedea cum Jennifer duce o valiză.

Filmul spune povestea unui dealer de droguri care creează o familie falsă pentru a transporta o uriaşă cantitate de marijuana din Mexic în Statele Unite.

Jennifer Aniston are rolul unei prostituate angajată pentru a juca rolul soţiei traficantului de droguri.

Pentru rolul Rachel din cele zece sezoane ale serialului "Friends", Jennifer Aniston a primit cinci nominalizări la premiile Emmy, două nominalizări la SAG Awards, două nominalizări la Globul de Aur, un premiu Emmy (2002) şi un Glob de Aur (2003) la categoria cea mai bună actriţă dintr-un serial - comedie şi cinci People's Choice Awards.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt între 2000 şi 2005, a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici