Jennifer Aniston s-a săturat de "Friends"

Actriţa Jennifer Aniston a anulat orice planuri de realizare a unui film după serialul de televiziune "Friends", declarând că nu va mai interpreta niciodată personajul Rachel Green, pe care l-a jucat în sitcom timp de zece ani, informează FemaleFirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Jennifer Aniston s-a săturat de "Friends"

Jennifer Aniston s-a săturat de "Friends"

Starul de la Hollywood a spus că nu este interesată de un rol în "Friends" pe marele ecran.

"Au existat zvonuri de ceva timp cu privire la realizarea unui lungmetraj după «Friends», mai ales după anunţarea unui film după «Sex and the City»", a declarat o sursă. "Însă nu se poate realiza fără Jen, iar aceasta crede că «Friends» este un subiect epuizat şi că e timpul ca ea să-şi vadă de cariera din cinematografie".

Sursa a mai declarat că Aniston doreşte să se afirme ca actriţă de cinema şi să obţină roluri mai serioase, care să-i pună în valoare talentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici