Jennifer Aniston şi Britney Spears, parodiate de Eminem într-un videoclip

Rapperul Eminem a lansat, marţi, videoclipul piesei "We Made You", primul single de pe viitorul album "Relapse".

121 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston şi Britney Spears, parodiate de Eminem într-un videoclip

Jennifer Aniston şi Britney Spears, parodiate de Eminem într-un videoclip (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Videoclipul, regizat de Joseph Kahn, parodiază fără milă o serie de celebrităţi, precum cântăreaţa Jessica Simpson, cu ale sale probleme cu greutatea, Kim Kardashian, cu posteriorul ei proeminent, tumultoasa relaţie gay a actriţei Lindsay Lohan cu Samantha Ronson, Sarah Palin, actriţele Ellen DeGeneres şi Jessica Alba.

În acest videoclip, Eminem îi interpretează, pe rând, pe John Mayer cântându-i serenade unei Jennifer Aniston îndrăgostite, pe jucătorul de fotbal american Tony Romo dansând lasciv cu iubita lui, Jessica Simpson, pe Spock, faimosul personaj din serialul "Star Trek", pe Kevin Federline dansând alături de Britney Spears şi pe Blake Fielder-Civil împăcându-se cu soţia lui, Amy Winehouse.

În videoclip apar în calitate de invitaţi speciali rapperul 50 Cent şi comicul Bobby Lee, cunoscut din serialul de comedie "Mad TV".

Albumul "Relapse" urmează să apară în magazine pe 19 mai. Eminem trebuia să lanseze albumul "Relapse" în 2008, dar s-a întors în studioul de înregistrări, împreună cu producătorul Dr. Dre, în luna septembrie, pentru doar câteva zile de retuşuri finale, care s-au transformat, în cele din urmă, în şase luni de muncă.

Cântăreţul a lansat până în prezent şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici