Jennifer Aniston şi Justin Theroux se vor căsători la sfârşitul lunii iulie

Actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux intenţionează să se căsătorească până la sfârşitul lunii iulie, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Mexic, potrivit unei publicaţii americane.

556 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston şi Justin Theroux se vor căsători la sfârşitul lunii iulie

Jennifer Aniston şi Justin Theroux (Imagine: Hepta)

Cei doi actori, care s-au logodit în 2012, se vor căsători într-unul dintre locurile preferate ale actriţei americane, pe plaja Cabo San Lucas din Mexic, la asfinţit, în seara zilei de 26 iulie, informează contactmusic.com.

La petrecerea de nuntă vor participa aproximativ 50 de invitaţi. Alături de membrii celor două familii vor fi prezente şi câteva celebrităţi, precum Courtney Cox, Chelsea Handler, Sheryl Crow, Ben Stiller, Toby Maguire şi Jimmy Kimmel, afirmă revista Star.

Aceasta va fi prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

În luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2". În prezent, Justin Theroux joacă în serialul "Cei rămaşi/ Leftovers", care este difuzat de reţeaua de televiziune HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici