Jennifer Aniston: Tabloidele mi se par distractive

Actriţa Jennifer Aniston a declarat că răsfoieşte din când în când tabloidele americane, pe care le consideră "distractive", în ciuda faptului că ea este una dintre cele mai comentate vedete din showbiz.

329 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston: Tabloidele mi se par distractive

Jennifer Aniston: Tabloidele mi se par distractive (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate acestea, actriţa americană susţine că nu ia prea în serios articolele apărute în tabloide, informează people.com.

"În viaţa reală (a vedetelor, n.r.) nu există chiar atât de multe furturi, obsesii, telefoane date în toiul nopţii unor foşti iubiţi şi infidelitate", a declarat pentru revista Glamour actriţa americană în vârstă de 42 de ani, referindu-se la ceea ce lasă să înţeleagă tabloidele. "Cele mai multe (dintre articolele din tabloide, n.r.) sunt doar prostii, deşi sunt distractive", a adăugat Aniston.

Aniston s-a mutat în urmă cu câteva zile cu noul ei iubit, actorul Justin Theroux, în vârstă de 40 de ani, într-o vilă din Los Angeles. Deşi nu vorbeşte în mod direct despre iubitul ei în interviu acordat pentru numărul din luna octombrie al revistei Glamour, artista americană a făcut câteva aluzii, vorbind despre calităţile acestuia.

"Nu aş putea fi într-o relaţie fără egalitate, generozitate, integritate, spirit, bunătate şi umor", a adăugat Aniston.

Jennifer Aniston a fost căsătorită în perioada 29 iulie 2000 - 2 octombrie 2005 cu actorul Brad Pitt, actualul partener de viaţă al actriţei Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici