Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar

Actriţa americană Jennifer Aniston va trece în spatele camerei de filmat în 2011, pentru a regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar, informează dailymail.co.uk.

69 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar

Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul regizat de actriţa în vârstă de 42 de ani va fi inclus într-un proiect intitulat "Project Five", produs şi difuzat de postul Lifetime, care va conţine cinci scurtmetraje de televiziune.

Alături de fostul star din serialul "Prietenii tăi/ Friends", fac parte din acest proiect cântăreaţa Alicia Keys, acriţa Demi Moore şi Patty Jenkins, regizoarea serialului "Anturaj" şi a lungmetrajului "Monster/ Monstru".

Numele celei de-a cincea regizoare care va participa la acest proiect va fi anunţat în curând.

"Scopul nostru, prin Project Five, este acela de a distra, informa şi inspira dialogul, cercetarea ştiinţifică şi prevenirea cancerului. Altfel, celelalte scopuri sunt nesemnificative", a declarat Jennifer Aniston pentru revista Us Weekly.

"Vrem ca aceste filme să le inspire pe acele persoane afectate de cancerul mamar pentru ca ele să treacă cu demnitate prin această încercare, care ne afectează tuturor vieţile, indiferent cine suntem", a adăugat actriţa americană.

În urmă cu patru ani, Jennifer Aniston a făcut parte dintr-un grup de celebrităţi care au participat la proiectul "Glamour Reel Moments", o serie de filme inspirate de poveştile cititorilor acestei reviste. Aniston a debutat atunci în calitate de regizoare, realizând scurtmetrajul "Room 10", despre viaţa unei asistente medicale care se dedică în totalitate profesiei, pentru a uita de problemele de acasă. În acest film au jucat Robin Wright Penn şi Kris Kristofferson.

Jennifer Aniston a şi produs trei lungmetraje - "Management", "The Switch" şi "The Goree Girls".

Actriţa americană a debutat de curând şi în industria produselor cosmetice, lansându-şi oficial, luna trecută, propriul parfum care îi poartă numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici