Jennifer Aniston vrea să facă o pauză în carieră pentru a se distra

Actriţa Jennifer Aniston, al cărei cel mai recent film, "Horrible Bosses", este lansat pe marile ecrane nord-americane săptămâna aceasta, a declarat că vrea să facă o pauză de un an în carieră pentru că vrea să se distreze.

344 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston vrea să facă o pauză în carieră pentru a se distra

Jennifer Aniston vrea să facă o pauză în carieră pentru a se distra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit US Weekly Magazine, actriţa nu va mai accepta niciun proiect cinematografic în următoarele 12 luni.

Din 2009, starul serialului "Prietenii tăi/ Friends" a apărut cu regularitate pe marile ecrane, în filme cu succes la public, precum "Eu şi Marley", "Despre bărbaţi şi nu numai", "Nevastă de împrumut", informează contactmusic.com.

După această pauză, Aniston ar trebui să lucreze la filmul "The Goree Girls", realizat de compania sa de producţie, despre nişte cântăreţe aflate într-o închisoare.

Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends" i-a adus actriţei Jennifer Aniston un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Cu un salariu de 28 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, Jennifer Aniston se află pe poziţia a treia în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit de editorii revistei Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici