Jennifer Connelly va deveni mamă pentru a treia oară

Jennifer Connelly este din nou însărcinată, actriţa americană urmând să devină mamă, anul viitor, pentru a treia oară, informează contactmusic.com.

47 afișări
Imaginea articolului Jennifer Connelly va deveni mamă pentru a treia oară

Jennifer Connelly este căsătorită cu actorul britanic Paul Bettany (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Connelly este căsătorită cu actorul britanic Paul Bettany, cu care are un fiu, Stellan, în vârstă de şapte ani. Actriţa mai are un fiu, Kai, în vârstă de 13 ani, rezultat din relaţia ei cu fotograful David Dugan.

Connelly a confirmat informaţia despre sarcina ei la doar câteva săptămâni după ce a păşit pe covorul roşu, la New York, alături de soţul ei, unde au asistat la premiera celui mai recent film în care acesta a jucat, thrillerul "The Tourist".

Actriţa americană l-a cunoscut pe Paul Bettany în 2001, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind". Cei doi s-au căsătorit pe 1 ianuarie 2003, iar după opt luni s-a născut primul copil al cuplului, Stellan.

Jennifer Connelly a devenit cunoscută mai întâi ca fotomodel şi a debutat în cinematografie în 1984, cu rolul din "A fost odată în America/ Once Upon a Time in America". Rolurile care i-au adus consacrarea pe plan internaţional sunt cele din thrillerul SF "Oraşul întunecat/ Dark City" (1998) şi mai ales din "Requiem pentru un vis/ Requiem for a Dream" (2000).

În 2002, Jennifer Connelly a primit premiile Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul din "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind". Printre filmele în care jucat recent se numără "Hulk uriaşul" (2003), "Apă întunecată/ Dark Water" (2005), "Diamantul sângeriu/ Blood Diamond" (2006), "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still" (2008) şi comedia romantică "Despre bărbaţi şi nu numai.../ He's Just Not That Into You" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici