Jennifer Garner a născut al doilea copil (Video)

Actriţa americană Jennifer Garner a născut, marţi, la Los Angeles, o fetiţă, acesta fiind al doilea copil al său şi al soţului ei, actorul Ben Affleck, potrivit informaţiilor difuzate de revista People.

14 afișări
Imaginea articolului Jennifer Garner a născut al doilea copil (Video)

Ben Affleck şi Jennifer Garner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fetiţa, al cărei nume nu a fost deocamdată dezvăluit, se simte foarte bine, potrivit purtătorului de cuvânt al actriţei, citat de revista People.

Garner şi soţul ei, actorul Ben Affleck, ambii în vârstă de 36 de ani, mai au o fiică, Violet, în vârstă de 3 ani.

Affleck şi Garner s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au întâlnit în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Cel mai recent rol interpretat de Jennifer Garner este cel al mamei adoptive din comedia "Juno", lansată în 2007.

Luna viitoare, Ben Affleck va reveni pe marile ecrane, după o pauză de doi ani, odată cu lansarea comediei romantice "He's Just Not That Into You".

Citeşte şi:

Ben Affleck şi Jennifer Garner aşteaptă cel de-al doilea copil

Daredevil

Juno

He's Just Not That Into You

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici