Jennifer Garner a născut un băiat

Actriţa americană Jennifer Garner, soţia actorului Ben Affleck, a născut un băieţel, acesta fiind al treilea copil al cuplului.

Urmărește
636 afișări
Imaginea articolului Jennifer Garner a născut un băiat

Jennifer Garner (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Bebeluşul s-a născut într-o clinică din Santa Monica, a confirmat o sursă pentru revista People.

Cei doi actori, ambii în vârstă de 39 de ani, au deja două fiice - Violet, născută în decembrie 2005, şi Seraphina, născută în ianuarie 2009.

Garner şi Affleck au anunţat că vor deveni din nou părinţi în august 2011. Jennifer Garner, care s-a remarcat cu rolul din serialul TV "Alias", a anunţat în ianuarie anul acesta, în emisiunea de televiziune a lui Jay Leno, că medicii i-au comunicat deja sexul copilului, dar a decis împreună cu soţul ei să facă publică această informaţie abia după naşterea bebeluşului.

"Va fi atât de ciudat să avem un băieţel", a declarat Garner la scurt timp după aceea într-o altă emisiune TV, prezentată de Ellen DeGeneres, adăugând însă că această experienţă de viaţă va fi "cool şi diferită".

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici