Jennifer Garner devine Miss Marple într-un film produs de studiourile Disney

Actriţa americană Jennifer Garner, eroina serialului de televiziune "Alias", va interpreta o versiune mai tânără a celebrei femei-detectiv Miss Marple, într-un film inspirat din romanele scriitoarei britanice Agatha Christie, ce va fi produs de studiourile Disney, informează Reuters.

133 afișări
Imaginea articolului Jennifer Garner devine Miss Marple într-un film produs de studiourile Disney

Jennifer Garner devine Miss Marple într-un film produs de studiourile Disney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După negocieri care au durat multe luni, studiourile Disney au reuşit să obţină drepturile de ecranizare a poveştilor celebrului personaj care a apărut pentru prima oară într-o revistă, în anul 1927.

Disney nu va face însă un film de epocă, ci va lansa un lungmetraj a cărui acţiune se va petrece în zilele noastre. Scenariul acestui proiect va fi scris de Mark Frost, scenaristul şi creatorul serialului de televiziune "Twin Peaks" alături de David Lynch.

Jane Marple este unul dintre cele mai renumite personaje create de Agatha Christie, fiind o bătrânică simpatică şi o foarte bună cunoscătoare a părţilor întunecate ale naturii umane.

Personajul a apărut pentru prima oară pe marele ecran în 1961, în filmul "Murder, She Said", interpretat de Margaret Rutherford, care avea 70 de ani în acel moment şi care a reluat acest rol în alte trei lungmetraje. Angela Lansbury a jucat acest rol în "The Mirror Crack'd" din 1980, un film realizat pe baza unui roman pe care Agatha Christie l-a dedicat actriţei Margaret Rutherford.

Potrivit revistei Variety, producătorii americani speră că abordarea modernă şi alegerea actriţei Jennifer Garner pentru acest rol vor face din viitoarele filme cu Miss Marple o franciză care să rivalizeze cu seria "Sherlock Holmes" produsă de studiourile Warner Bros.

Agatha Christie a scris 12 romane poliţiste în care personajul principal este Miss Marple.

Jennifer Garner, devenită celebră graţie rolului din serialul de televiziune "Alias", va putea fi văzută în acest an pe marile ecrane în comedia "Arthur", produsă de studiourile Warner Bros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici