Jennifer Garner este din nou însărcinată

Jennifer Garner şi soţul ei, Ben Affleck, se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, după ce actriţa americană a anunţat că este din nou însărcinată.

359 afișări
Imaginea articolului Jennifer Garner este din nou însărcinată

Jennifer Garner este din nou însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori au deja două fiice - Violet, născută în decembrie 2005, şi Seraphina, născută în ianuarie 2009 - şi au declarat că sunt foarte emoţionaţi înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, informează people.com.

Garner şi Affleck, ambii în vârstă de 39 de ani, au vorbit fiecare în câteva interviuri anterioare despre faptul că sunt părinţi foarte activi şi implicaţi în creşterea copiilor lor. După naşterea fiicei lor Seraphina, Garner a spus că a început să "jongleze" cu actoria şi cu activităţile de tânără mamă, iar acest lucru i-a creat "o personalitate multiplă".

"Simt că jumătate din creierul meu este în altă parte, însă atunci când camera începe să filmeze, reuşesc să mă adun şi să mă concentrez pentru două minute. Apoi, mă întorc din nou la acea stare", a declarat Jennifer Garner.

Affleck şi Garner s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au întâlnit în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici