Jennifer Hudson înfiinţează o fundaţie pentru familiile victimelor asasinate

La mai puţin de o săptămână după ce şi-a pierdut mama, fratele şi nepotul într-o crimă tragică, actriţa Jennifer Hudson şi familia sa au pus bazele unei fundaţii de ajutorare a familiilor care au pierdut cel puţin un membru în urma unor crime.

14 afișări
Imaginea articolului Jennifer Hudson înfiinţează o fundaţie pentru familiile victimelor asasinate

Jennifer Hudson înfiinţează o fundaţie pentru familiile victimelor asasinate

Înfiinţată în onoarea mamei sale, Darnell Hudson Donerson, a fratelui Jason Hudson şi a nepotului Julian King, Fundaţia Hudson - King pentru Familiile Victimelor Asasinate va oferi sprijin tuturor familiilor care au suferit o astfel de pierdere, informează accesshollywood.com.

"Scopul exact al fundaţiei noastre este să se ocupe de nevoile familiilor care şi-au pierdut rudele în urma unor crime violente", a explicat familia Hudson într-un comunicat, preluat de revista People şi citat de acceshollywood.com. "Fundaţia se ocupă să asigure nevoile de bază de hrană, îmbrăcăminte, adăpost, dar şi servicii de consiliere pentru tratarea durerii sufleteşti".

Jennifer Hudson a participat în 2005 la emisiunea de televiziune "American Idol", dar rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al lui Effie White, din musicalul "Dreamgirls" (2006), pentru care a primit premiul Oscar.

De atunci, Jennifer Hudson a mai jucat în lungmetrajul "Totul despre sex", inspirat din serialul de televiziune cu acelaşi titlu, iar în ultimele săptămâni s-a aflat într-un turneu de promovare a celui mai recent film în care a jucat, "The Secret Life of Bees".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici