Jennifer Hudson nu este pregătită mental pentru noua ei siluetă

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Hudson, care a slăbit 36 de kilograme în mai puţin de doi ani, nu se simte pregătită să accepte noua ei siluetă şi se crede mai grasă decât este în realitate, potrivit contactmusic.com.

839 afișări
Imaginea articolului Jennifer Hudson nu este pregătită mental pentru noua ei siluetă

Jennifer Hudson nu este pregătită mental pentru noua ei siluetă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă nu sunt obişnuită cu noul fel în care arăt, aşa că încerc să-mi dau seama cine sunt acum. Adică, cum vreau să fiu percepută? Cine sunt? Pe lângă schimbarea fizică, mai este şi una mentală, aşa că mintea mea trebuie să ajungă să perceapă ceea ce văd toţi ceilalţi. Nu am ajuns încă în acel punct. Mă duc la cumpărături şi aleg o ţinută mare sau foarte mare", a mărturisit ea.

Cu toate acestea lui Jennifer, care are un băieţel de un an şi opt luni, David Jr., cu logodnicul ei David Otunga, îi place să poarte diferite ţinute.

"Este mai distractiv să mă îmbrac acum şi nu mai durează aşa de mult. Îmi redescopăr propriul stil", a declarat ea pentru revista Look.

"Stilistul meu este Eric Archibald şi dacă nu scoate de la mine acel «O, Doamne!», îşi pierde minţile", a adăugat Jennifer.

Jennifer Hudson, în vârstă de 29 de ani, este câştigătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui BAFTA pentru prestaţia ei din musicalul "Dreamgirls".

Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees". De asemenea, în februarie 2009, ea a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici