Jennifer Hudson va cânta pentru prima oară după tragedia din familia sa

Cântăreaţa americană Jennifer Hudson urmează să apară pe scenă pentru prima oară după tragedia din familia ei, din luna octombrie, când mama, fratele şi nepotul ei au fost împuşcaţi mortal în casa lor din Chicago.

13 afișări
Imaginea articolului Jennifer Hudson va cânta pentru prima oară după tragedia din familia sa

Jennifer Hudson va cânta pentru prima oară după tragedia din familia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hudson urmează să cânte pe 6 februarie, în timpul galei MusiCares Person of the Year, din Los Angeles, care precede cea de-a 51-a gală de decernare a premiilor Grammy, de pe 8 februarie. Acest eveniment îl va onora pe Neil Diamond, câştigător al premiului Grammy.

Hudson a primit la rândul ei o nominalizare la premiile Grammy, la categoria Cel mai bun album R&B al anului, pentru discul ei de debut, care îi poartă numele. Hudson, în vârstă de 27 de ani, apare şi pe ecranul filmului "The Secret Life of Bees", ce rulează în cinematografe în această perioadă.

Hudson va urca pe scenă alături de Adele, Coldplay, The Foo Fighters, Josh Groban, Raul Malo şi de Tim McGraw, cu ocazia acestui concert. MusiCares este o organizaţie înfiinţată pentru ajutorarea muzicienilor care au trecut prin momente dificile în viaţă.

Autorităţile din Chicago l-au pus oficial sub acuzaţie pe fostul cumnat al lui Hudson, William Balfour, sub învinuirea de triplu asasinat. Motivul crimelor pare să fie o ceartă între Balfour şi fosta lui soţie, Julia.

Jennifer Hudson este o fostă participantă la emisiunea-concurs "American Idol" şi câştigătoare a premiului Oscar în 2006, pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru prestaţia ei din muzicalul "Dreamgirls".

MusiCares nu a anunţat deocamdată dacă acest eveniment urmează să fie televizat, iar site-ul personal al lui Hudson nu precizează următoarele evenimente ale cântăreţei americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici