Jennifer Lopez a pozat aproape goală pentru o revistă - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez, care de curând a anunţat că divorţează de soţul ei, Marc Anthony, a pozat aproape goală pentru ediţia din luna septembrie a revistei Vanity Fair.

13247 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a pozat aproape goală pentru o revistă - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez a pozat aproape goală pentru o revistă (Imagine: Vanity Fair)

Vedeta în vârstă de 42 de ani a pozat sexy, fiind îmbrăcată doar cu o haină de blană descheiată, ce îi lăsa la vedere corpul, scrie dailymail.co.uk.

În urmă cu doar două săptămâni, Jennifer şi Marc Anthony au anunţat co divorţează, după o căsnicie care a durat şapte ani. În presă au apărut zvonuri potrivit cărora motivul divorţului ar fi comportamentul posesiv al lui Marc Anthony.

Jennifer Lopez a declarat însă pentru Vanity Fair că despărţirea de soţul ei este una amiabilă, iar acesta va avea un loc special în inima ei.

"A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau. Am vrut foarte mult ca această familie să funcţioneze. Era cel mai mare vis al meu şi am muncit din greu la asta. Totuşi, câteodată nu merge, dar voi rămâne o eternă optimistă în privinţa dragostei", a declarat Lopez.

Conform presei mondene, Marc Anthony vroia ca soţia sa să se îmbrace mai serios şi nu accepta faptul că aceasta este un sex simbol.

"O făcea să se simtă extrem de prost dacă vroia să poarte ceva sexy. Vroia ca ea să se îmbrace serios şi ura faptul că era un sex simbol", spunea o sursă pentru US Weekly.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat în luna iulie că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

"Am decis să punem capăt căsniciei noastre ", au spus ei. "Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu privire la toate aspectele", au mai spus cei doi.

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria cântăreţei Jennifer Lopez cu Marc Anthony a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

Citeşte şi Harta banilor din România, pe judeţe. Vezi aici cât primeşte înapoi judeţul tău din impozitele plătite statului

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici