Jennifer Lopez, deschisă ideii de adopţie

Jennifer Lopez, care, în cel mai recent film al său, "What to Expect When You're Expecting", interpretează o femeie care vrea să înfieze gemeni, a declarat că acest rol a făcut-o să se gândească serios la adopţie.

187 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, deschisă ideii de adopţie

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Înainte de acest film, nu mă gândeam la acest lucru (adopţie, n.r.). Dar după acest film, m-aş vedea cu siguranţă făcând-o şi aş fi deschisă acestei idei", a spus J. Lo, care, întrebată fiind dacă vrea să înfieze, a dat un răspuns ambiguu: "Nu ştiu".

În filmul "What to Expect When You're Expecting", Jennifer joacă rolul lui Holly, care este căsătorită cu Alex (Rodrigo Santoro), ei formând un cuplu care se confruntă cu multe probleme în timp ce se angajează în procesul de adopţie a unor gemeni, informează accesshollywood.com.

Lucrul cu gemenii care interpretează copiii adoptaţi din film a constituit o experienţă emoţionantă pentru actriţă - care are la rândul ei gemeni, Max and Emme, în vârstă de patru ani. De altfel, micii actori, de origine etiopiană, erau în realitate adoptaţi, actriţa discutând mult despre acest subiect cu părinţii lor.

"What to Expect When You're Expecting" are premiera în cinematografe pe 18 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici