Jennifer Lopez filmează un nou videoclip - FOTO

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a început filmările pentru videoclipul piesei "I'm Into You", vedeta postând duminică imagini de la filmări pe Twitter.

330 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez filmează un nou videoclip - FOTO

Jennifer Lopez filmează un nou videoclip

Locul ales pentru realizarea videoclipului este în Mexic, la Chichen Itza. Jennifer Lopez este îmbrăcată într-o rochie care imită pielea de şarpe şi poartă accesorii confecţionate din acelaşi material.

Piesa "I'm Into You", o colaborare a cântăreţei cu rapperul Lil' Wayne, este inclusă pe cel de-al şaptelea album de studio intitulat "Love?", care urmează să fie lansat în magazine pe 3 mai.

Un alt artist cu care Jennifer Lopez a lucrat la noul album este Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici