Jennifer Lopez îşi arată formele într-un nou videoclip, alături de Will.i.am şi Mick Jagger - VIDEO

Jennifer Lopez îşi arată formele în noul videoclip în care apare, alături de Will.i.am din trupa Black Eyed Peas.

4694 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez îşi arată formele într-un nou videoclip, alături de Will.i.am şi Mick Jagger - VIDEO

Jennifer Lopez îşi arată formele într-un nou videoclip

Vedeta în vârstă de 42 de ani îşi arată formele în primul videoclip solo lansat de Will.i.am, pentru piesa "T.H.E. (The Hardest Ever)".

În videoclip, Will.i.am apare mergând pe o motocicletă, conducând o maşină şi chiar pilotând un avion, în timp ce încearcă să depăşească obstacole din ce în ce mai dificile. Jennifer Lopez pare să îl ghideze pe solistul Black Eyed Peas, apărând în faţa acestuia pe diverse panouri şi pe ecranele maşinii şi avionului cu care se deplasează.

Vedeta cântă şi dansează, arătându-şi formele într-un costum mulat din dantelă şi într-o ţinută extrem de sexy, asortată cu o pereche de dresuri.

În videoclip mai apare şi Mick Jagger, solistul The Rolling Stones. Piesa "T.H.E. (The Hardest Ever)" face parte de pe albumul solo de debut al lui Will.i.am, care va fi lansat în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici