Jennifer Lopez susţine un turneu mondial împreună cu Enrique Iglesias

Cântăreaţa Jennifer Lopez va susţine în vara acestui an primul ei turneu mondial din carieră şi s-a asociat pentru această serie de concerte cu un alt star al muzicii latino, cântăreţul Enrique Iglesias.

321 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez susţine un turneu mondial  împreună cu Enrique Iglesias

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Lopez şi Enrique Iglesias vor fi însoţiţi în acest turneu de duetul de urban-latino Wisin Y Mandel, informează hollywoodreporter.com.

Dansatoare, cântăreaţă, actriţă, designer şi membră în juriul unei emisiuni de talente muzicale, Jennifer Lopez a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă organizată, luni, în clubul Boulevard 3 din Hollywood.

"Este puţin cam înfricoşător pentru mine. De fiecare dată am făcut câte puţin din asta, câte puţin din cealaltă, dar acesta va fi un an muzical foarte important pentru mine", a spus Jennifer Lopez.

Turneul va debuta cu un show ce va avea loc la Montreal, pe 14 iulie. Jennifer Lopez a anunţat doar datele şi oraşele din secţiunea nord-americană a turneului, celelalte oraşe şi date urmând să fie făcute cunoscute în zilele următoare.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol". Noul ei single, piesa dance-pop "On The Floor", a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici