Jennifer Lopez va juca într-o nouă comedie romantică

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va juca în comedia romantică "Plan B", în rolul unei femei celibatare care încearcă să rămână însărcinată, lungmetrajul urmând a fi produs de recent înfiinţata divizie de filme a postului de televiziune CBS.

78 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez va juca într-o nouă comedie romantică

Jennifer Lopez va juca într-o nouă comedie romantică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect cinematografic prezintă povestea unei femei celibatare, care încearcă să rămână însărcinată prin inseminare artificială şi care ajunge într-o situaţie complicată în momentul în care se îndrăgosteşte. Filmările vor începe în primăvara anului 2009, iar "Plan B" va fi unul dintre primele proiecte ce vor fi realizate de CBS Films.

Lopez a jucat în câteva comedii romantice de succes, precum "Camerista" (2002) şi "Soacra mea e o scorpie" (2005).

Născută la New York într-o familie de origine portoricană, Jennifer Lopez şi-a construit o carieră de cântăreaţă şi actriţă de succes. Cel mai recent film al său este "El Cantante" (2007), în care joacă alături de Marc Anthony, soţul ei. Lopez urmează să apară în filmul "The Governess", produs de Columbia Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici