Jennifer Love Hewitt, scene fierbinţi cu 26 de bărbaţi

Actriţa americană Jennifer Love Hewitt a declarat că a doborât recordul celor mai multe scene fierbinţi dintr-un singur film produs la Hollywood, după ce a apărut în scene intime alături de 26 de bărbaţi, filmate în doar 48 de ore, informează thesun.co.uk.

225 afișări
Imaginea articolului Jennifer Love Hewitt, scene fierbinţi cu 26 de bărbaţi

Jennifer Love Hewitt a filmat scene fierbinţi cu 26 de bărbaţi în 48 de ore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a realizat acest "record" filmând pentru lungmetrajul "The Client List", în care interpretează rolul unei prostituate.

"Am filmat toate acele scene în doar două zile. A trebuit să-mi schimb lenjeria de 26 de ori şi să apar în ipostaze intime alături de 26 de «clienţi»", a declarat actriţa americană.

În acest film, regizat de Eric Laneuville, apare şi actriţa Cybill Shepherd.

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer".

Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici