Jennifer Love Hewitt va scrie un ghid cu sfaturi pentru cupluri

Actriţa Jennifer Love Hewitt va scrie o carte, intitulată "The Day I Shot Cupid", un ghid pentru cupluri ce va conţine o serie de recomandări utile, de la modul de a flirta prin SMS-uri până la cel de a începe o nouă relaţie după o despărţire dureroasă, relatează people.com.

77 afișări
Imaginea articolului Jennifer Love Hewitt va scrie un ghid cu sfaturi pentru cupluri

Jennifer Love Hewitt va scrie un ghid cu sfaturi pentru cupluri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a avut o relaţie cu John Mayer şi o alta cu Carson Daly, a fost logodită cu actorul Ross McCall şi în prezent este partenera de viaţă a actorului Jamie Kennedy, colegul ei din serialul de televiziune "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer".

"M-am gândit că a sosit momentul să împărtăşesc cu ceilalţi experienţele mele şi tot ceea ce am învăţat pe parcursul precedentelor mele relaţii şi întâlniri", a declarat Jennifer Love Hewitt într-un comunicat pentru editura Voice. "Din fericire, pe lângă faptul că vor râde, femeile care vor citi această carte vor putea şi să înveţe câte ceva din experienţele mele cele mai dure", a adăugat actriţa americană.

Această carte, prima pentru actriţa americană, va fi disponibilă în librării începând din martie 2010.

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 30 de ani, este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat şi în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici