Jennifer Rush: Iubesc legenda lui Dracula, dar nu vreau să vizitez castelul de la Bran

Cântăreaţa Jennifer Rush, care va concerta la Bucureşti, la Sala Palatului, duminică, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că iubeşte legenda lui Dracula, dar că nu ar dori să viziteze castelul de la Bran.

674 afișări
Imaginea articolului Jennifer Rush: Iubesc legenda lui Dracula, dar nu vreau să vizitez castelul de la Bran

Jennifer Rush: Iubesc legenda lui Dracula, dar nu vreau să vizitez castelul de la Bran (Imagine: www.jenniferrush.com)

"Iubesc legenda lui Dracula, întreaga poveste, dar nu sunt unul dintre acei turişti care ar dori să viziteze castelul" de la Bran, a declarat Jennifer Rush la conferinţa de presă care precede concertului său din Capitală, unde a mai vorbit despre muzica sa, dar şi despre viaţa personală, din spatele scenei.

Cântăreaţa a declarat că a mai concertat în câteva oraşe din România şi cunoaşte destul de multe lucruri despre ţară, dar că este pentru prima oară la Bucureşti. "Oamenii sunt foarte drăguţi aici. Am văzut multe locuri din ţară, dar peisajul din Bucureşti este diferit", a spus ea.

Deşi a mărturisit că limba română i se pare foarte dificilă şi că nu înţelege mai nimic, artista a declarat că în Statele Unite cunoaşte mulţi români şi că i se pare minunat că se află în România. "Sunt foarte bucuroasă că sunt aici şi mă bucur că oamenii călătoresc şi vin aici să vadă exact cum sunt românii", a mai spus Rush.

Vorbind despre muzica ei, Jennifer Rush a declarat că are câteva surprize pregătite pentru fanii săi, deşi, la aflarea veştii că simultan cu spectacolul său se va desfăşura şi un meci de fotbal între două mari echipe din Capitală (Dinamo - Steaua), s-a arătat îngrijorată privind posibilitatea ca un număr mai mare de femei să vină neînsoţite la concert.

În ceea ce priveşte "The Power Of Love", unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, Rush a mărturisit că a scris această melodie inspirată de sentimentele pe care le avea pentru tatăl fiicei sale Ariel şi că versiunea care i-a plăcut cel mai mult, dintre numeroasele cover-uri, este cea a lui Celine Dion.

Artista va cânta în concertul de la Bucureşti şi câteva piese de pe noul său album, "Now Is The Hour", lansat anul acesta. Piesa care nu va lipsi din playlist-ul concertului de la Bucureşti este "The Power Of Love", desemnată cea mai vândută melodie a unei artiste solo din istoria muzicii pop britanice, de Cartea Recordurilor, în 1985. Piesa a beneficiat de aproape 200 de alte variante, artişti precum Celine Dion, Andrea Bocelli, Gloria Gaynor, dar şi românca Eva Kiss cântând de-a lungul timpului versiuni ale acestei piese.

Biletele sunt disponibile la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi online, pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro. Biletele sunt împărţite pe categorii, având preţuri de 250 de lei (VIP), 200 de lei, 175 de lei, 150 de lei, 100 de lei şi 50 de lei.

Printre cele mai celebre piese ale lui Jennifer Rush se numără şi "Ave Maria", "Destiny", "Heart over Mind" şi "If you Ever Lose my Love".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici