Jenny McCarthy, din nou goală, după aproape 20 de ani, pe coperta revistei Playboy

Actriţa şi modelul Jenny McCarthy, în vârstă de 39 de ani, va poza din nou nud pentru coperta revistei Playboy, la aproape 20 de ani de la precedenta apariţie a ei în paginile acestei publicaţii pentru adulţi, informează contactmusic.com.

2893 afișări
Imaginea articolului Jenny McCarthy, din nou goală, după aproape 20 de ani, pe coperta revistei Playboy

Jenny McCarthy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jenny McCarthy a apărut pentru ultima oară în revista lui Hugh Hefner în anul 1993, relatează site-ul people.com.

Starleta americană, care s-a despărţit de Jim Carrey în 2010, a devenit cunoscută după ce a apărut în Playboy şi a câştigat titlurile de Playmate of the Month şi Playmate of the Year.

Profitând din plin de celebritatea astfel obţinută, McCarthy a început să lucreze în televiziune, prezentând show-uri TV pentru posturile MTV şi NBC.

Mamă a unui copil rezultat din mariajul ei cu John Mallory Asher, de care a divorţat în 2005, Jenny McCarthy, care va împlini 40 de ani în luna noiembrie, este actuala prezentatoare a emisiunii de televiziune "Love in the Wild".

Verişoara ei, Melissa McCarthy, a avut parte la rândul ei de un an senzaţional la Hollywood, după ce a primit o nominalizare la premiile Oscar, pentru rolul din comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids".

Jenny McCarthy a fost partenera de viaţă a cunoscutului actor de comedie american Jim Carrey în perioada 2005 - 2010.

Potrivit site-ului TMZ.com, starleta americană ar avea în prezent o relaţie cu jucătorul de fotbal american Brian Urlacher, membru de bază al echipei Chicago Bears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici