Jerry Bruckheimer, REGELE superproducţiilor, a primit o stea pe Walk of Fame - VIDEO, FOTO

Producătorul american Jerry Bruckheimer, care a lansat în ultimii 40 de ani superproducţii cu mare succes de casă, de la "Top Gun" până la "Piraţii din Caraibe", a primit luni cea de-a 2.501-a stea pe Walk of Fame din Hollywood, în prezenţa actorilor Tom Cruise şi Johnny Depp.

154 afișări
Imaginea articolului Jerry Bruckheimer, REGELE superproducţiilor, a primit o stea pe Walk of Fame - VIDEO, FOTO

Producătorul Jerry Bruckheimer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp, care joacă rolul Căpitanului Jack Sparrow în franciza cinematografică "Piraţii din Caraibe" şi care va putea fi văzut în această vară în "Lone Ranger", un alt film produs tot de Jerry Bruckheimer, a declarat că renumitul producător american este "o legendă".

"Fără Jerry, nu ar fi existat nici «Piraţii din Caraibe», nici Căpitanul Jack", a declarat starul american în timpul ceremoniei organizate în centrul Hollywoodului. "Trebuie să-i mulţumesc pentru asta. Acest om este o legendă pentru mine şi pentru noi toţi, aşa cum o dovedeşte mulţimea de oameni veniţi astăzi aici pentru a omagia această stea, pe care el o merita de multă vreme".

Steaua dedicată producătorului Jerry Bruckheimer, în vârstă de 69 de ani, este amplasată în faţa legendarului cinematograf El Capitan, aflat în proprietatea grupului Disney, care a distribuit toate marile succese ale acestui producător, aflat în faţa Dolby Theater, unde este organizată gala de decernare a premiilor Oscar.

"Visul vieţii mele a început când eram copil în Michigan şi a rămas acelaşi şi astăzi: să fac filme", a declarat renumitul producător.

"A fost o călătorie lungă şi pasionantă, de la străzile din Detroit la trotuarele din Hollywood, înainte de a primi o stea care marchează contribuţia mea adusă unei industrii pe care o iubesc atât de mult", a adăugat el.

Printre celelalte vedete prezente la ceremonie s-au aflat actorii Tom Cruise şi John Voight.

Din lunga listă de filme produse de Jerry Bruckheimer se remarcă pelicule precum "American Gigolo", "Flashdance", "Beverly Hills Cop", "Top Gun", "Days of Thunder", "Armageddon", "Pearl Harbor", "Black Hawk Down" şi fracizele "National Treasure" şi "Piraţii din Caraibe".

Jerry Bruckheimer este foarte activ şi în domeniul televiziunii, producând seriale celebre precum "Cold Case", "CSI: Crime Scene Investigation", "CSI: Miami" şi "CSI: NY".

Deşi filmele sale, foarte apreciate de public, nu i-au adus niciun premiu Oscar, Jerry Bruckheimer a umplut "vistieria" Hollywoodului aşa cum nu a făcut-o nimeni altcineva: se estimează că filmele pe care le-a produs au generat încasări de aproximativ 16 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici