Jerry Lewis, spitalizat la New York, după o scădere bruscă a glicemiei

Jerry Lewis a fost internat într-o clinică din New York, în noaptea de marţi spre miercuri, după o scădere bruscă a glicemiei, a anunţat agentul de presă al actorului

208 afișări
Imaginea articolului Jerry Lewis, spitalizat la New York, după o scădere bruscă a glicemiei

Jerry Lewis (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Actorul în vârstă de 86 de ani a început să se simtă rău în seara de marţi, cu puţin timp înainte de a primi un premiu la gala Friars Club Entertainment Icon Awards. Starul urma să îi înmâneze un premiu şi actorului Tom Cruise, informează accesshollywood.com.

Candi Cazau, agenta de presă a artistului, spune că starea actorului s-a îmbunătăţit şi acesta se simte bine. Potrivit acesteia, Jerry Lewis a uitat pur şi simplu să mănânce şi să se hidrateze, iar din acest motiv glicemia i-a scăzut, brusc.

Candi Cazau spune că nu ştie dacă Jerry Lewis şi-a pierdut cunoştinţa, el s-a simţit slăbit şi a fost transportat la spital ca măsură de precauţie.

Jerry Lewis se pregăteşte să înceapă repetiţiile - care vor dura trei săptămâni - pentru un nou musical pe care îl va regiza, ce va fi inspirat din filmul său din 1963 "Profesorul trăznit".

Deşi a suferit în ultimii ani din cauza multor probleme de sănătate - infarct, o maladie pulmonară inflamatorie şi dureri cronice de spate -, Jerry Lewis a rămas "foarte viguros pentru vârsta lui", în opinia lui Cazau.

Actorul american a anunţat, în mai 2011, că se va retrage din funcţia de prezentator al teledonului anual organizat în Statele Unite cu ocazia Zilei Muncii, în beneficiul fundaţiei americane Muscular Dystrophy Association, al cărei preşedinte va rămâne în continuare.

Jerry Lewis şi-a făcut ultima apariţie în cadrul acestui show în septembrie 2011.

Actor şi regizor, Jerry Lewis, pe numele lui adevărat Joseph Levitch, şi-a început cariera la vârsta de 15 ani. Cunoscut mai ales pentru duetul lui cu Dean Martin, din 1959, intitulat "My Friend Irma", el a jucat ulterior în filmele "Celebru şi bogat" (1960), "Profesorul trăsnit" (1963), "The Disorderly Orderly" (1964), dar şi în filmul lui Martin Scorsese, "Regele Comediei" (1983).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici