Jerry Seinfeld îi va învăţa pe veterani meditaţia transcendentală

Jerry Seinfeld, pe care telespectatorii Pro Cinema îl pot vedea de luni până joi în serialul care-i poartă numele, se alătură iniţiativei regizorului David Lynch de a-i învăţa meditaţia transcendentală pe veteranii care suferă de stres posttraumatic, informează postul TV.

216 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld îi va învăţa pe veterani meditaţia transcendentală

Jerry Seinfeld (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jerry Seinfeld a mărturisit unul dintre secretele echilibrului său: practicarea meditaţiei transcendentale. "Am practicat meditaţia transcendentală aproape toată viaţa. Are un efect uluitor asupra sistemului nervos. Îmi dă o stare de calm pe care nu cred ca am avut-o nici la 19 ani. Dar cine e calm la 19 ani?", spune Jerry Seinfeld.

Protagonistul sitcomului "Seinfeld" s-a alăturat mai multor celebrităţi de la Hollywood care susţin iniţiativa lui David Lynch de a-i învăţa meditaţia transcendentală pe veteranii care suferă de stres post traumatic.

Pe 11 septembrie, Lynch va anunţa public că oferă 500.000 de dolari pentru a-i ajuta pe 10.000 de veterani şi familiile lor să înveţe meditaţia transcendentală. Regizorul invită fundaţii şi filantropi să se alăture acestei iniţiative, iar până pe data de 11 noiembrie, de Ziua Veteranilor, cât mai multe familii să poată fi ajutate.

Deja o serie de celebrităţi şi-au anunţat susţinerea faţă de iniţiativa lui David Lynch. Jerry Seinfeld, Paul McCartney, Clint Eastwood, Martin Scorsese şi George Lucas sunt doar o parte dintre aceştia, a anunţat regizorul.

Serialul "Seinfeld" este difuzat la Pro Cinema de luni până joi, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici