Jessica Biel speră că, până la Crăciun, Justin Timberlake o va cere de soţie

Actriţa Jessica Biel speră ca, până la Crăciun, iubitul ei, cântăreţul şi actorul Justin Timberlake, să o ceară de soţie, informează postul Acasă.

37 afișări
Imaginea articolului Jessica Biel speră că, până la Crăciun, Justin Timberlake o va cere de soţie

Jessica Biel speră că, până la Crăciun, Justin Timberlake o va cere de soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două staruri sunt împreună din anul 2007, iar de atunci au apărut speculaţii potrivit cărora fie se despart, fie se căsătoresc.

Totuşi, Jessica şi Justin au rămas împreună, iar în prezent se pare că fac şi planuri de nuntă. De curând, Jessica Biel a declarat că încearcă să nu fie atentă la toate bârfele care circulă despre ea, dar nu îi reuşeşte de fiecare dată.

Un apropiat al cuplului a afirmat recent că actriţa îşi doreşte să fie logodită până la Crăciun, dar acest lucru depinde în mare măsură şi de Justin. "Jessica vrea să se aşeze la casa ei şi să aibă copii", a declarat un apropiat al actriţei pentru National Enquirer. "De câte ori a apărut în conversaţie, anul acesta, subiectul logodnei, Justin a spus că are nevoie de timp până la Crăciun, iar Jessica i-a arătat foarte clar că se aşteaptă ca acesta să se ţină de promisiune", a mai spus sursa.

În plus, cei doi se vor muta în curând în casă nouă, mai precis într-un apartament de lux în valoare de aproape opt milioane de dolari situat în cartierul SoHo din New York.

Pe Jessica Biel, telespectatorii postului Acasă o vor putea urmări în filmul "Secrete din trecut", alături de Ben Barnes, Kristin Scott Thomas şi Colin Firth, vineri, 15 octombrie, de la orele 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici