Jessica Simpson s-a logodit cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson

Cântăreaţa americană Jessica Simpson se va căsători în curând cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, potrivit contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Jessica Simpson s-a logodit cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson

Jessica Simpson s-a logodit cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jessica Simpson a mai fost căsătorită cu Nick Lachey, de care a divorţat în 2005, după trei ani de căsnicie.

Recent, Jessica Simpson a apărut în serialul de televiziune difuzat de VH1 "The Price of Beauty". În cadrul acestui proiect, ea călătoreşte prin toată lumea pentru a analiza cultura din diferite societăţi.

Simpson şi Johnson formează un cuplu din luna mai a acestui an.

Jessica Ann Simpson este cântăreaţă, actriţă şi vedetă TV, ea bucurându-se de succes de la sfârşitul anilor '90. A avut patru cântece în topul Billboard Top 40 Hits şi, alături Nick Lachey, fostul său soţ, a fost starul unui reality show - "Newlyweds: Nick and Jessica".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici