Joaquin Phoenix şi Rooney Mara aşteaptă primul lor copil

  • Actriţa Rooney Mara aşteaptă primul ei copil, cu logodnicul său, actorul Joaquin Phoenix
  • Cei doi s-au logodit în secret anul trecut, după o relaţie de trei ani
  • Phoenix spune că Mara este singura femeie despre care a căutat informaţii online
626 afișări
Imaginea articolului Joaquin Phoenix şi Rooney Mara aşteaptă primul lor copil

Joaquin Phoenix şi Rooney Mara aşteaptă primul lor copil

Pe Joaquin Phoenix îl ştii din filme precum „Gladiatorul", "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash" şi "The Master", iar în curând va trebui să îşi demonstreze abilităţile şi într-un rol din viaţă, cel de tată. Phoenix şi Rooney Mara, pe care o ştii din pelicula regizată de David Fincher "The Girl with the Dragon Tattoo", aşteaptă primul lor copil, potrivit Page Six, care citează surse apropiate cuplului.

Joaquin Phoenix, în vârstă de 45 de ani, şi Rooney Mara, în vârstă de 35 de ani, s-au logodit în secret, în mai anul trecut, după o relaţie de trei ani. Deşi sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală, Phoenix a povestit anul trecut cum s-au cunoscut, sub semnul unor neînţelegeri, pe platourile filmului "Her", în 2013.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, starul hollywoodian a spus că a crezut iniţial că Rooney „îl dispreţuieşte", dar ulterior a aflat că este este doar timidă. Joaquin, care a mai lucrat cu logodnica sa la filmele "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" (2018) şi "Mary Magdalene" (2018), spune că Rooney este singura femeie despre care a căutat informaţii online. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici