Joc video dedicat fanilor Beatles

Fanii legendarei trupe The Beatles vor putea cânta alături de membrii grupului în universul virtual al unui joc video, care va fi lansat pe 9 septembrie în America de Nord şi Europa.

11 afișări
Imaginea articolului Joc video dedicat fanilor Beatles

Joc video dedicat fanilor Beatles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Apple Corps. şi MTV au anunţat data lansării jocului, menţionând că preţul la care acesta va fi comercializat este de 59,99 de dolari. Fanii vor trebui să investească în plus aproape 100 de dolari pentru a achiziţiona instrumente muzicale similare celor folosite de membrii trupei Beatles.

Jocul video intitulat "The Beatles: Rock Band" va fi lansat simultan pe mai multe pieţe internaţionale în Europa, America de Nord, Australia şi Noua Zeelandă pe 9 septembrie 2009, dată special aleasă pentru a marca semnificaţia cifrei nouă pentru trupă.

Potrivit oficialilor companiei producătoare, jocul va permite fanilor trupei să cânte la chitară, bas sau tobe, experimentând extraordinarul catalog muzical al celor de la The Beatles printr-un joc care poartă utilizatorii prin discografia şi evoluţia în timp a legendarei trupe.

Deşi consideraţi de mulţi cea mai bună trupă rock a tuturor timpurilor, prezenţa în mediul online a muzicii Beatles este destul de redusă, membrii supravieţuitori ai formaţiei privind până acum cu scepticism acest canal. De exemplu, muzica trupei Beatles nu este disponibilă pe iTunes, membrii grupului şi apropiaţii acestora refuzând acest lucru pe motiv că baza muzicală de la Apple este uşor de piratat.

Printre alte trupe cunoscute care au acordat licenţa cântecelor fie pentru "Guitar Hero", fie pentru "Rock Band" se numără Aerosmith, The Rolling Stones şi AC/DC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici