Jocul video "The Beatles: Rock Band", prezentat oficial - GALERIE FOTO

Foştii componenţi ai trupei Beatles, Paul McCartney şi Ringo Starr, au asistat, luni, la prezentarea oficială a jocului video "The Beatles: Rock Band", va fi lansat pe 9 septembrie, informează Variety, în ediţia online.

128 afișări
Imaginea articolului Jocul video "The Beatles: Rock Band", prezentat oficial - GALERIE FOTO

Paul McCartney şi Ringo Starr au asistat la prezentarea jocului "The Beatles: Rock Band" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

McCartney şi Ringo Starr, dar şi Yoko Ono şi Olivia Harrison, văduvele celorlalţi doi componenţi Beatles John Lennon şi George Harrison, au fost prezenţi, luni, la conferinţa de presă pentru prezentarea jocului.

Publisherul jocului este MTV Games, iar dezvoltatorul Harmonix, în timp ce Electronic Arts este partenerul de distribuţie.

GALERIE FOTO

Apple şi MTV au anunţat, în martie, data lansării jocului, menţionând că preţul la care acesta va fi comercializat este de 59,99 de dolari. Fanii vor trebui să investească în plus aproape 100 de dolari pentru a achiziţiona instrumente muzicale similare celor folosite de membrii trupei Beatles.

Jocul video intitulat "The Beatles: Rock Band" va fi lansat simultan pe mai multe pieţe internaţionale în Europa, America de Nord, Australia şi Noua Zeelandă pe 9 septembrie 2009, dată special aleasă pentru a marca semnificaţia cifrei nouă pentru trupă.

Potrivit oficialilor companiei producătoare, jocul va permite fanilor trupei să cânte la chitară, bas sau tobe. De asemenea, în cadrul jocului, fanii vor putea urmări cariera legendarei trupe, din 1963, la Liverpool, până la ultimele apariţii. Discul jocului va conţine 45 de piese Beatles.

Deşi consideraţi de mulţi cea mai bună trupă rock a tuturor timpurilor, prezenţa în mediul online a muzicii Beatles este destul de redusă, membrii supravieţuitori ai formaţiei privind până acum cu scepticism acest canal. De exemplu, muzica trupei Beatles nu este disponibilă pe iTunes, membrii grupului şi apropiaţii acestora refuzând acest lucru pe motiv că baza muzicală de la Apple este uşor de piratat.

Printre alte trupe cunoscute care au acordat licenţa cântecelor fie pentru "Guitar Hero", fie pentru "Rock Band" se numără Aerosmith, The Rolling Stones şi AC/DC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici