JOCURILE OLIMPICE: Primarul Londrei a rămas suspendat de tiroliană - VIDEO

Primarul Londrei, Boris Johnson, a rămas suspendat timp de câteva minute pe un cablu deasupra unui parc unde pot fi vizionate evenimentele din cadrul Jocurilor Olimpice.

1984 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Primarul Londrei a rămas suspendat de tiroliană - VIDEO

JOCURILE OLIMPICE: Primarul Londrei a rămas suspendat pe un cablu

În timp ce încerca să coboare pe cablul lung de 45 de metri, primarul a rămas suspendat "ca un ciudat ornament de Crăciun" deasupra oamenilor aflaţi la sol, informează bbc.co.uk.

Un martor la eveniment a declarat: "Când Boris a coborât pe tiroliană, a fost un moment foarte «James Bond», el strigând «echipa Marii Britanii»".

În timpul în care a rămas suspendat, el a vorbit cu mulţimea care se adunase sub el, spunând: "Despre asta este vorba; este măreţ, este fantastic, este echipa Marii Britanii".

Un purtător de cuvânt al lui Boris Johnson a declarat: "Primarul a supravieţuit primei experienţe cu tiroliana aproape nevătămat".

"În mod clar, juriul l-a notat pe primar pentru impresia artistică şi, spre deosebire de echipa Marii Britanii, s-ar putea ca primarul să nu câştige prea multe medalii astăzi", a mai spus acesta.

Premierul britanic David Cameron a spus la rândul său că oraşul Londra este "norocos să-l aibă" ca primar pe Boris Johnson.

"Dacă oricare alt politician ar fi rămas suspendat de tiroliană ar fi fost un dezastru", a mai spus Johnson. "Cu Boris, totul a fost un triumf.... Londra este norocoasă sa-l aibă", a spus Cameron.

Jocurile Olimpice de Vară de la Londra s-au deschis pe 27 iulie şi se desfăşoară până pe 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici