Joe Perry, chitaristul Aerosmith, spitalizat după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert - FOTO/VIDEO

Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, s-a prăbuşit pe scenă, duminică seara, în timpul unui concert susţinut alături de colegii săi din trupa The Hollywoord Vampires, la Ford Amphitheater din Coney Island, cântăreţul fiind dus de urgenţă la spital de o echipă de paramedici, informează AP.

1376 afișări
Imaginea articolului Joe Perry, chitaristul Aerosmith, spitalizat după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert - FOTO/VIDEO

Joe Perry, chitaristul Aerosmith, spitalizat după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert (Imagine AFP )

Chitaristul de la Aerosmith Joe Perry a fost dus de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău pe scenă şi a trebuit să părăsească concertul susţinut în New York. Lui Perry i s-a făcut rău în jurul orei 9:30 p.m., duminică, în timp ce cânta alături de Johnny Depp şi Alice Cooper, membrii trupei The Hollywood Vampires, în Amfiteatrul Ford din Coney Island, Brooklyn.

Un membru al Spitalului Coney Island a confirmat că artistul în vârstă de 65 de ani a fost supus mai multor investigaţii de sănătate. Reprezentantul casei de discuri Hollywood Vampires, Sujata Murthy, a declarat că Perry este "în stare stabilă şi se odihneşte". Alice Cooper a postat la rândul său pe Twitter mesjaul că "fratele nostru" Perry este stabil şi că familia sa este alături de chitarist.

Un video postat de un fan pe reţeaua de socializare Instagram îl surprinde pe Perry pe scenă şi părăsind-o în mijlocul unei melodii. Trupa a continuat să cânte melodia şi după plecarea lui Perry de pe scenă.

În video-ul respectiv, rockerul poate fi văzut pe scenă alături de Depp şi Cooper, într-un moment de slăbiciune. La puţin timp, Perry merge în spatele scenei unde primeşte îngrijirile paramedicilor şi este scos de pe scenă. Alice Cooper a declarat mulţimii că lui Perry i-a fost "foarte rău înaintea spectacolului".

Anthony Joseph "Joe" Perry, născut pe 10 septembrie 1950, este principalul chitarist al trupei Aerosmith, asigurând şi partea de backing vocals a pieselor trupei. Revista Rolling Stone l-a inclus, pe locul al 84-lea, în topul celor mai mari 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor. În 2001, Perry a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca membru al Aerosmith.

Grupul The Hollywood Vampires a fost înfiinţat în 2015, când Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry (Aerosmith) pentru a susţine un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici