Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, implicat într-un accident rutier

Joe Perry a fost implicat, joi, într-un accident rutier, chitaristul trupei americane Aerosmith fiind transportat cu ambulanţa la un spital din statul Massachusetts, după ce a fost lovit de un automobil, în timp ce aştepta pe motocicleta sa schimbarea culorii la semafor, relatează express.co.uk.

79 afișări
Imaginea articolului Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, implicat într-un accident rutier

Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, implicat într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul american în vârstă de 59 de ani a confirmat aceste informaţii, explicând, totodată, că accidentul s-a produs în localitatea Taunton din statul american Massachusetts.

Joe Perry a fost transportat imediat cu ambulanţa la Morton Hospital and Medical Center din apropiere. Potrivit site-ului PatriotLedger.com, chitaristul american a fost externat în aceeaşi zi.

Linda O'Brien, şoferiţa în vârstă de 62 de ani care l-a acroşat pe Joe Perry, a fost amendată de poliţia americană pentru nerespectarea distanţei regulamentare în trafic.

Toţi membrii trupei Aerosmith au suferit din cauza unor probleme de sănătate în ultimii zece ani. Joe Perry, de exemplu, a mai suferit din cauza unor complicaţii apărute după o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Trupa a fost nevoită să anuleze turneul din vara lui 2009, după ce Steven Tyler a căzut pe scenă, la mijlocul unei piese, fracturându-şi umărul. Alte câteva spectacole au fost anulate la începutul turneului, deoarece Steven Tyler se accidentase la picior. Colegii săi nu au arătat niciun fel de milă, atacând public comportamentul celebrului solist şi acuzându-l că a început din nou să se drogheze.

În mai 2008, Steven Tyler s-a internat într-o clinică pentru tratarea dependenţei de medicamente, declarând că avea nevoie de "un mediu sigur" pentru a învinge acea "durere mai severă decât se credea" pe care o resimţea după o serie de operaţii la picior.

Trupa americană Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie, în complexul Zone Arena din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici