John Lydon: Membrii Sex Pistols sunt prea graşi pentru a se reuni

Cântăreţul John Lydon, fost solist al trupei Sex Pistols, a declarat că foştii săi colegi sunt prea graşi pentru a reface grupul punk.

169 afișări
Imaginea articolului John Lydon: Membrii Sex Pistols sunt prea graşi pentru a se reuni

John Lydon: Membrii Sex Pistols sunt prea graşi pentru a se reuni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Lydon, în vârstă de 58 de ani, a exclus orice posibilitate de reformare a trupei punk Sex Pistols, alături de foştii săi colegi, Steve Jones şi Paul Cook, pentru că aceştia "s-au îngrăşat", informează contactmusic.com.

Lydon, care a jucat în trecut într-o reclamă a mărcii de unt "Country Life", a declarat că activitatea trupei s-a încheiat.

"Nu, asta s-a terminat. Adică, ne-aţi văzut? Ne-am îngrăşat cu toţii, dar Jones a pus 25 de kilograme în plus! Şi eu sunt cel care a făcut reclamă la unt!", a spus Lydon.

Cântăreţul a admis că a respins şi mai mult ideea reformării trupei după ce l-a văzut pe Mick Jagger în concert la festivalul Glastonbury în 2013.

Întrebat dacă ar trebui să existe o limită de vârstă când vine vorba despre cei care continuă să facă spectacole, Lydon a spus că spectacolul oferit de Jagger a fost prost.

"Nu e vorba de vârsta tuturor, ci e vorba doar de Mick Jagger. A văzut cineva ce a fost anul trecut la Glastonbury? Acum serios, Mick, nu e vorba de vârstă aici, e vorba despre show-ul de rah... Voiam ca Rolling Stones să ne dea ce îi caracterizează, stilul, energia aia care i-a făcut ce sunt! Dar nu, Mick poartă colanţi de femeie, cu testiculele îndesate şi la vedere şi aleargă de colo-colo ca un drogat şi în spatele lui trupa arată foarte jenată", a declarat Lydon.

Fostul vocalist al Sex Pistols a declarat că va continua să facă muzică.

"M-aş opri dacă m-aş plictisi, dar atâta timp cât vor exista oameni, nu mă voi plictisi", a spus acesta.

Cu un stil de viaţă tumultuos şi anarhic şi o atitudine controversată, grupul Sex Pistols a pus bazele unui nou mod de a face muzică şi a revoluţionat cultura britanică în anii '70.

Trupa a fost formată la Londra, în 1975, de solistul Johnny Rotten, pe numele său real John Lydon, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, ulterior înlocuit de Sid Vicious. Membrii trupei s-au despărţit în 1978, după un turneu american dezastruos şi după moartea basistului Sid Vicious, în urma unei supradoze de droguri.

Membrii supravieţuitori ai trupei Sex Pistols, ale căror piese "Anarchy in UK" (1976) şi "God Save the Queen" (1977) constituie veritabile imnuri ale curentului punk, s-au reunit de mai multe ori pentru o serie de concerte unice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici