John Travolta ar putea interpreta personajul negativ în următorul film din seria "James Bond"

Actorul John Travolta a declarat recent într-un interviu pentru publicaţia britanică The Telegraph că i-ar plăcea să interpreteze personajul negativ din următorul film din franciza "James Bond", "Bond 24", de Sam Mendes.

110 afișări
Imaginea articolului John Travolta ar putea interpreta personajul negativ în următorul film din seria "James Bond"

John Travolta (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Mi-ar plăcea acest lucru. Producătorii au o abordare cu totul diferită a personajului negativ în următorul film, dar am discutat cu Barbara Broccoli (producătoarea filmului, n.r.) despre acest lucru şi este încântată de idee, deci ar fi grozav", a spus John Travolta, informează lefigaro.com.

Barbara Broccoli este fiica producătorului primelor filme din franciza "James Bond", Cubby Broccoli. Barbara Broccoli a produs toate filmele din serie începând cu "Agentul 007 contra Golden Eye" (1995) până la "Bond 24", de Sam Mendes şi cu Daniel Craig în rolul principal, aflat în stadiu de preproducţie.

În cel mai recent film din franciza Bond, "007: Coordonata Skyfall", regizat tot de Sam Mendes, rolul negativ a fost interpretat de actorul spaniol Javier Bardem - Raoul Silva, un fost agent secret din echipa lui M, devenit terorist cibernetic.

În vârstă de 59 de ani, John Travolta a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar - pentru rolurile din "Saturday Night Fever" şi "Pulp Fiction" - şi are în palmares un Glob de Aur, cu rolul din "Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty" (1996). John Travolta a devenit cunoscut datorită sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" şi a devenit un star de cinema după prestaţiile din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" şi "Pulp Fiction".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici