John Travolta, audiat ca martor în Bahamas

Actorul american John Travolta va fi audiat ca martor, în Bahamas, în procesul pe care l-a intentat unor persoane care au încercat să obţină de la el, prin şantaj, 25 de milioane de dolari, după moartea fiului său, Jett, în ianuarie 2009.

82 afișări
Imaginea articolului John Travolta, audiat ca martor în Bahamas

John Travolta, audiat ca martor în Bahamas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Travolta, cunoscut din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", a ajuns miercuri în Bahamas în condiţii de înaltă securitate şi a fost preluat de poliţia locală.

Fosta senatoare a statului Bahamas, Pleasant Bridgewater, şi paramedicul Tarino Lightbourne sunt acuzaţi că ar fi încercat să îl şantajeze pe Travolta, încercând să obţină de la acesta suma de 25 de milioane de dolari, în schimbul promisiunii de a nu face publice informaţii compromiţătoare despre moartea violentă a fiului acestuia, Jett, în ianuarie, la vârsta de 16 ani.

Jett Travolta, fiul actorului american, a murit pe 2 ianuarie, din cauza unei "tulburări cerebrale". a declarat un reprezentant al biroului de servicii funerare din Bahamas, după autopsie

Acesta a decedat în urma unui "atac" în timpul unui sejur în Bahamas, cu familia. Adolescentul în vârstă de 16 ani suferise o serie de crize cerebrale în trecut.

El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas. Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportant cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport.

Jett se afla, de mai mulţi ani, sub tratament împotriva atacurilor cerebrale, administrându-i-se medicamentul Depakote. Surse apropiate familiei au declarat atunci că administrarea acestui medicament a fost întreruptă, după ce acesta şi-a pierdut eficacitatea şi a provocat efecte secundare.

Travolta şi soţia lui au declarat că Jett era bolnav din copilărie, când fusese diagnosticat cu sindromul Kawasaki, o maladie care provoacă inflamarea vaselor sangvine.

Adolescentul era singurul băiat al lui John Travolta şi al soţiei sale, actriţa Kelly Preston, care mai au o fetiţă, Ella, în vârstă de 8 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici