John Travolta donează unui muzeu din Georgia un avion cu reacţie

Actorul John Travolta a decis să doneze unui muzeu din statul american Georgia un avion cu reacţie, în memoria fiului său, decedat în 2009.

292 afișări
Imaginea articolului John Travolta donează unui muzeu din Georgia un avion cu reacţie

John Travolta donează unui muzeu din Georgia un avion cu reacţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chrissy Miner, purtătoarea de cuvânt a bazei militare Robins Air Force Base, a declarat că starul american va dona Muzeului Aviaţiei din localitatea Warner Robins din statul Georgia un model G-2 Gulfstream, care este considerat un avion de lux cu reacţie, informează accesshollywood.com.

Conducerea muzeului afirmă că Travolta, care deţine licenţa de pilot, face această donaţie în memoria fiului său, Jett, care a murit în anul 2009.

Potrivit purtătoarei de cuvânt Chriss Miner, avionul, care se află acum în centrul statului Georgia, va participa la un spectacol aviatic, programat pentru luna aprilie, iar apoi va fi expus la Georgia Aviation Hall of Fame.

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 49 de ani, ambii fiind cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.

Jett, fiul soţilor Travolta, a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unor complicaţii cerebrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici