John Travolta îl va interpreta pe multimilionarul Don Aronow în filmul 'Speed Kills'

Actorul american în vârstă de 63 de ani va interpreta rolul lui Don Aronow, campionul multimilionar la cursele de bărci cu motor, în viitorul film regizat de John Luessenhop, Travolta dezvăluind că este nerăbdător să joace în noul film biografic pe care îl consideră „fascinant”, informează Deadline.

186 afișări
Imaginea articolului John Travolta îl va interpreta pe multimilionarul Don Aronow în filmul 'Speed Kills'

John Travolta îl va interpreta pe multimilionarul Don Aronow în filmul 'Speed Kills'

John Travolta va juca în filmul biografic 'Speed Kills', actorul fiind şi producătorul executiv al peliculei.

Referindu-se la noul său rol, John Travilta a spus: ''Îmi plac filmele biografice. Reprezintă o fascinaţie pentru mine, iar personajele reale sunt mereu interesant de jucat. Este o poveste nemaipomenită.''

Travolta a fost considerat ''actorul perfect'' pentru a-l juca pe personaj.

Referindu-se la Travolta, regizorul John Lussenhop a spus: ''Odată ce am aflat mai multe despre viaţa lui Don Aronow, am întrezărit şansa de a aduce povestea pe marele ecran. John Travolta este actorul prefect pentru a da viaţă poveştii lui Aronow.''

Filmul va urmări viaţa şi moartea omului de afaceri, care a creat modelul Cigarette, precum şi alte tipuri de bărci cu motor, pe care le-a vândut preşedinţilor sau altor persoane importante, inclusiv Şahului Iranului şi lui Malcolm Forbes.

Cu toate acestea, Don făcea parte şi dintr-un cartel de droguri, care ar fi ordonat ucideriea sa în 1987, în timp ce Aronow se afla în maşina sa în Miami.

Scenariul filmului 'Speed Kills' a fost scris de scenaristul emisiunii 'Friday Night Lights' David Aaron Cohen, regizorul fiind John Lussenhop, în timp ce un prieten real din familia lui Aronow, Paul Castro, va fi consultat în legătură cu producţia.

Travolta va ajuta şi în procesul de creaţie al filmului şi va fi producătorul executiv al lungmetrajului alături de Anson Downes, Linda Favila, Patricia Eberle, Tim Cavanaugh, Cam Cannon, Lindsey Roth, Richard LeChartier, Christophe Verneau, Walter Josten şi Grace Collins.

Filmările la filmul dramatic produs de Hannibal Classics, Oscar Generale şi compania Pimienta Film din Puerto Rico, vor începe pe 30 mai, printre oraşele în care vor avea loc filmările numărându-se San Juan din Puerto Rico şi Miami Beach din Florida.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici