Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, RIPOSTEAZĂ după mai multe ironii: Nu ştiu dacă criticii mei ar acţiona altfel decât mine

Dacă fiica preşedintelui SUA, Ivanka Trump, este complice, după cum o acuză criticii şi schiar şi o parodie din emisiunea umoristică "Saturday Night Live", aceasta nu este deloc îngrijorată, oferind un răspuns incisiv detractorilor săi.

3420 afișări
Imaginea articolului Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, RIPOSTEAZĂ după mai multe ironii: Nu ştiu dacă criticii mei ar acţiona altfel decât mine

Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, RIPOSTEAZĂ după mai multe ironii: Nu ştiu dacă criticii mei ar acţiona altfel decât mine (Imagine: Hepta)

"Nu ştiu ce înseamnă să fii complice, dar sper că timpul va dovedi că mi-am văzut cum trebuie de treabă şi mai important, că administraţia tatălui meu va avea succesul pe care ştiu că trebuie să îl aibă", a spus Ivanka Trump într-un interviu luat de Gayle King pentru CBS News.

Întrebată ce părere are despre acuzaţie, Trump s-a apărat: "Nu ştiu cum ar reacţiona criticii care afirmă asta despre mine, dacă s-ar găsi în această situaţie unică şi fără precedent în care sunt eu acum, dacă ar reacţiona altfel decât o fac eu. Sper să am o influenţă pozitivă. "

Interviul, luat în casa Ivankăi din la Washington, a fost primul acordat de fiica preşedintelui SUA după ce acesta şi-a depus jurământul in luna ianuarie.

De când s-a alăturat oficial administraţiei tatălui ei, ca asistent special al Preşedintelui, Ivanka Trump şi-a mărit apariţiile publice, săptămâna trecută aceasta vorbind la un eveniment care promovează tinerele femei şi a discutat idei precum mentorat şi formarea profesională.

Actriţa Scarlet Johansson a parodiat-o luna trecută, într-un sketch al emisiunii "Saturday Night Live", pe Ivanka Trump.

Johansson a participat la emisiunea americană Saturday Night Life, unde a parodiat o reclama a femeii de afaceri. În parodie, Ivanka (jucată de Scarlet Johansson) îşi prezintă noul parfum: „Complicit. For the woman who could stop all this- but won't“ ( „Complice - pentru femeia care ar putea opri totul, dar nu o face“).

Parodia se axează pe faptul că Ivanka, susţine că este o feministă, dar nu comentează în nicun fel declaraţiile sexiste ale tatălui său. „O feministă, un avocat pentru drepturile omului. Dar cum mai exact ?“ se întreabă naratorul reclamei. „Este o femeie care ştie ce vrea. Şi ştie ce face“ se mai afirmă în reclamă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici