GALERIE FOTO Cum arăta Jennifer Aniston la prima sa apariţie pe marile ecrane, înainte de sitcom-ul Friends

Fiecare actor celebru din prezent a reuşit să-şi creeze o carieră de succes însă, de cele mai multe ori, uităm de primele apariţii, dar mai ales de evoluţia actorilor.

1193 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cum arăta Jennifer Aniston la prima sa apariţie pe marile ecrane, înainte de sitcom-ul Friends

Cum arăta Jennifer Aniston la prima sa apariţie pe marile ecrane, înainte de sitcom-ul Friends

Jennifer Aniston, în vârstă de 48 de ani, este o actriţă, regizoare, producătoare de film şi femeie de afaceri americană. Acesta a cucerit fanii din întreaga lume în urma rolurilor pe care le-a avut, dar şi cu ajutorul atitudinii sale.

Prima sa apariţie pe marile ecrane a avut loc în 1993, în filmul Leprechaun, regizat de Mark Jones, unde a avut rolul tinerei Tory Reding. Iată cum arăta actriţa la prima sa apariţie.

VEZI GALERIA FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici