FOTO Cum arată primul portret oficial al Melaniei Trump la Casa Albă

Casa Albă a făcut public recent primul portret oficial al Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite. Fotografia a fost postată pe site-ul whitehouse.gov şi însoţeşte o scurtă descriere a soţiei magnatului.

1041 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum arată primul portret oficial al Melaniei Trump la Casa Albă

Cum arată primul portret oficial al Melaniei Trump la Casa Albă

Prima fotografie a Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite a fost făcută publică recent, pe site-ul Casei Albe, acolo unde stă alături de câteva note biografice. În descrierea oficială se vorbeşte despre cariera în modelling a Melaniei, care a început să apară pe podium de la 16 ani, dar şi despre studiile pe universitare pe care le-a urmat în Ljubljana, Slovenia, ţara ei de origine, şi pe care le-a întrerupt tocmai pentru a-şi urma visul de a fi model, ajungând astfel la Milano şi Paris, înainte să se mute la New York, în 1996. 
 
 
 
Ca model, Melania a apărut în campanii pentru branduri importante şi a lucrat cu unii dintre cei mai celebri fotografi din industria de fashion, inclusiv cu Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Arthur Elgort, Ellen Von Unwerth, Peter Arnell, Antoine Verglas sau Mario Testino, se arată în portretul postat pe site-ul whitehouse.gov. În plus, a şi apărut pe coperta mai multor publicaţii de modă, cele mai importante fiind Sports Illustrated Swimsuit Issue, Allure, Vogue, Self, Glamour, Vanity Fair şi Elle, dar şi în reclame şi spoturi TV, scrie Gândul. 
 
În portretul oficial, aceasta este descrisă ca o femeie cu înclinaţie spre artă, arhitectură, design, modă şi frumuseţe, pasiuni care pot fi depăşite doar de dedicarea sa pentru ajutorarea celor din jur şi generozitatea sa recunoscută şi prin titluri precum Preşedintele Onorific al Martha Graham Dance Company, funcţie pe care a primit-o în aprilie 2005, dar şi prin calitatea sa de membru activ al Police Athletic League, care a onorat-o cu titlul de Femeia Anului 2006. În aprilie 2005, Crucea Roşie Americană i-a acordat distincţia "Ambasadorul Bunăvoinţei", pe care a deţinut-o timp de patru ani. În 2010, Melania a fost şi Preşedintele "The American Heart Association", pentru care a ajutat la strângerea a 1,7 milioane de dolari, destinaţi cercetării. Intereselel filantropice ale Melaniei reflectă partea sa umanitară, rămânând în acelaşi timp un cetăţean extrem de dedicat şi neobosit al New York-ului, mai scrie în portretul oficial. 
 
Melania s-a căsătorit cu Donald Trump în ianuarie 2005, iar în martie 2006 a dat naştere primului lor copil, Barron William Trump. Aceasta este, de asemenea, o antreprenoare de succes, iar în aprilie 2010 şi-a lansat propria ei colecţie de bijuterii. În 2006, Melania Trump a devenit şi cetăţean al Statelor Unite şi este a doua Primă Doamnă a SUA născută în afara Americii. Prima a fost Louisa Adams, soţia lui John Quincy Adams, cel de-al şaselea şef de stat american. Portretul se încheie cu un rezumat referitor la interesul deosebit pe care în are Melania Trump referitor la problemele care îi afectează pe femei şi copii şi s-a concentrat, în platforma pe care o promovează ca Primă Doamnă, pe chestiunea cyber bullying-ului în rândul tinerilor americani.   

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici