De ce Victoria Beckham nu zâmbeşte niciodată. Explicaţia este inedită

Este binecunoscut faptul că Victoria Beckham nu schiţează niciun zâmbet în public.

14106 afișări
Imaginea articolului De ce Victoria Beckham nu zâmbeşte niciodată. Explicaţia este inedită

De ce Victoria Beckham nu zâmbeşte niciodată. Explicaţia este inedită (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Soţia lui David Beckham a transformat sobrietatea sa într-un brand, iar acum s-a gândit să-l şi monetizeze, scrie The One

Surprinsă recent pe aeroportul din Los Angeles, fosta membră Spice Girls, devenită creatoare de modă şi femeie de afaceri, a oferit o explicaţie pentru seriozitatea ei legendară, graţie inscripţiei cu litere negre de pe tricoul alb pe care îl purta: "Fashion stole my smile" (Moda mi-a furat zâmbetul).

Tricoul, care face parte din cea cea mai recentă colecţie a creatoarei de modă, este disponibil în ediţie limitată pe site-ul ei, la preţul de 115 de dolari sau 107 de euro, conform huffingtonpost.fr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici