FOTO O înmormântare a fost anulată după ce mortul a fost găsit teafăr, la câţiva kilometri de casă, unde încerca să îşi facă o nouă viaţă

Întâmplare inedită în Kenia. O înmormântare a fost anulată din cauză că mortul era viu şi nevătămat, însă încerca să îşi facă o viaţă nouă departe de casă, scrie Daily Mail.

1515 afișări
Imaginea articolului FOTO O înmormântare a fost anulată după ce mortul a fost găsit teafăr, la câţiva kilometri de casă, unde încerca să îşi facă o nouă viaţă

O înmormântare din Kenya a fost anulată din simplul motiv că mortul..era viu.

Un mormânt pentru Wilson Oluoch fusese deja pregătit în satul natal al acestuia din vestul Kenyei. Bărbatul dispăruse de mai bine de trei săptămâni şi, atunci când un corp de sex masculin a fost găsit descompus într-o plantaţie de trestie de zahăr, familia lui a crezut că trupul aparţinea bărbatului, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, cu puţin timp înainte de înmormântare, familia a aflat că un bărbat care arăta ca Oluoch a fost văzut într-un bar din apropierea satului. În scurt timp rudele lui au mers pentru a investiga şi l-au găsit viu şi nevătămat, la un pahar.

Acesta a explicat că s-a simţit atât de ruşinat după ce recent s-a întors acasă beat, încât a planificat să scape şi să-şi facă o nouă viaţă în altă parte.

Familia şi restul satului s-au bucurat că barbatul a fost găsit în viaţă şi acum pregătesc o petrecere de bun venit. Cu toate acestea, bătrânii culturii Luo spun că bărbatul trebuie să efectueze ritualuri de curăţare înainte de a-i fi permisă intrarea înapoi în sat.

Corpul barbatului considerat a fi fost Oluoch a fost returnat la morga locală şi aşteaptă în continuare să fie identificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici