Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E MALEFIC ceea ce se întâmplă acolo"

Emma Thompson a dezvăluit recent, într-un interviu, la ce presiune uriaşă sunt supuse actriţele care fac carieră la Hollywood.

1696 afișări
Imaginea articolului Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E MALEFIC ceea ce se întâmplă acolo"

Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E MALEFIC ceea ce se întâmplă acolo"

“Nu m-am mutat niciodată în Statele Unite. Nu am putut. Puteţi să vă imaginaţi aşa ceva?! De câte ori merg în LA ajung la concluzia că sunt supraponderală”, a povestit celebra actriţă, scrie ONE.

”E un loc ciudat şi nu aş putea să trăiesc acolo”, a declarat Emma Thompson, invitată în emisiunea de televiziune ”Skavlan”, un talk-show din Suedia.

”Anorexie - sunt atât de mulţi copii, fete şi băieţi, dar şi actriţe mature, care sunt foarte, foarte subţiri, care au depăşit vârsta de 30 de ani şi care pur şi simplu nu mănâncă”, a spus Emma Thompson.

Vedeta britanică a dezvăluit un episod de acum câţiva ani, despre o colegă de platou. ”Producătorii i-au spus: «Vei slăbi câteva kilograme, nu-i aşa?». În contextul în care ea arăta absolut superb. Iar eu le-am zis: «Dacă veţi mai vorbi vreodată cu ea despre acest lucru, indiferent în ce mod, eu voi renunţa la acest film. Să nu mai faceţi asta niciodată!”, a dezvăluit Emma Thompson.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici