Cum a scăpat Gabriela Firea de peste 20 de kilograme în doar 3 luni

Fosta prezentatoare TV a reuşit să slabească în 3 luni aproape toate kilogramele pe care le-a luat atunci când a fost însărcinată, datorită unui regim echilibrat.

18098 afișări
Imaginea articolului Cum a scăpat Gabriela Firea de peste 20 de kilograme în doar 3 luni

Gabriela Firea  a spus la emisiune TV  "M-am temut că peste ani, când fiul meu va privi pozele, mă va întreba dacă la botezul lui eram însărcinată din nou", informează The One

"Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă", a mai spus Gabi Firea.

Gustările dintre mese au jucat un rol important. "Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea", a mai povestit ea.

Sursa foto: Facebook 

 

"Dimineaţa, după ce l

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici