John Travolta joacă într-un thriller francez

John Travolta joacă alături de actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers în thrillerul francez "From Paris With Love", semnat de regizorul Pierre Morel şi produs de compania lui Luc Besson, peliculă ce va fi lansată în martie 2009, informează Variety.

26 afișări
Imaginea articolului John Travolta joacă într-un thriller francez

John Travolta joacă într-un thriller francez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers, cunoscut publicului din serialul "Dinastia Tudorilor/ The Tudors", joacă rolurile principale în filmul "From Paris With Love", aflat în curs de filmare pentru încă 11 săptămâni, într-o suburbie pariziană.

Filmul are la bază un scenariu de Luc Besson şi Adi Hasak şi spune povestea unui tânăr angajat într-o ambasadă şi a unui agent secret american, care se întâlnesc în timpul unei misiuni la Paris.

Producătorul este Luc Besson, prin studioul său, EuropaCorp, iar bugetul filmului este de 38 de milioane de euro.

"From Paris With Love" este al treilea film al lui Pierre Morel, care a mai semnat alte două filme de acţiune "Teroare în Paris/ Taken" cu Liam Neeson, lansat anul acesta, şi "În suburbii/ Banlieue 13" (2004), ambele cu scenarii cosemnate de Besson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici